Gyöngyszemek a remixkultúrából, videós mémek, érdekességek

TV tenor

TV tenor

Gyerekszobából a világot jelentő youtube csatornára

2009. február 22. - nagytv2141

Julia Nunes egy közülünk: youtube felhasználó. Hobbija a gitározgatás - pontosabban azon a pici gitáron játszik, ami Israel Kamakawiwo'ole kezében is gyönyörűen szólt, és a neve ukulele.

Nem tudom leszármazottja, vagy csak névrokona Manuel Nunes-nak, aki az egyik első ukulele készítő mester, lényeg a lényeg, nagyon ügyesen kezeli a gitárt. Győződjünk meg róla, hiszen rendszeresen feltölti saját videóit. Ezek közül több is többszázezres, vagy millió fölötti nézettséget ért el.

4-5 évvel ezelőtt kezdte a videók készítését, eleinte Desitiny's Child, Beatles, Ben Folds, Weezer dalokkal, majd egyre több saját dalt is feltöltött. A fenti dal már karrierje egyik meghatározó videója, A Bushman World nevű hangszerkészítő cég ugyanis videóversenyt indított, amit Julia volt szíves a látott videóval megnyerni. Szívemnek nagy öröme, hogy önmagával kórusban énekelve meg is mutatja, hogyan teszi, mint ahogy a Jack Conte által definiált videódalban illik.

Eltelt egy kis idő, Julia karrierje folytatódik: kiadott két lemezt, és a Youtube Live-on is fellépett. Nincs még koncertmeghívásokkal tele, de rendszeresen fellép, köszönhető a youtube rajongóinak. Sok sikert Julia!

süti beállítások módosítása