Gyöngyszemek a remixkultúrából, videós mémek, érdekességek

TV tenor

TV tenor

Hírgyűjtemény videó témában

2008. június 26. - nagytv2141

10 híres filmjelenet, fénykardokkal felturbózva

Videó online shop
Nálunk még kuriózumnak számít, ám úgy tűnik, hogy a videós internetes üzletek felé mozdul el az online vásárlás világa. Az Amazon megtette az első lépést ebbe az irányba.

Youtube - polgári hírcsatorna
A Google videó-megosztó honlapja, a YouTube május 20-án elindította az úgynevezett „polgári tudósítók hírközlő csatornáját” (citizen news channel), mely kiválasztja a YouTube-ra a világ bármely pontján felvitt hírközlő videók közül a legjobbakat.

Törölt youtube-videók lejátszása
Elég idegesítő, amikor egy videó lejátszása helyett csak egy hibaüzenetet kapunk, mert a fájlt levették a megosztóról. Erre kínál megoldást néhány weboldal, amelyeket kipróbáltunk.

Elindult az ovisok youtube-ja
A Totlol.com címen elérhető videomegosztón a Szezám utca, a Muppet Show, a Teletubbies és más hasonló gyerekműsorok érhetők el, a felkerülő tartalmakat a közösség moderálja.

Újítás a youtube-on: feliratozni lehet a klipeket
A videók feltöltői megfeliratozhatják a YouTube-on megosztott felvételeket, amelyeken szövegbuborékokat, megjegyzéseket és linkeket is el lehet helyezni.

A youtube sztárok sikerére épít a Weezer új klipje
Új kislemezük klipjében a drámai nézéstől kezdve a mentos-kólázáson át a táncevolúcióig minden benne van, ami csak vírusvideónak számított az elmúlt években a YouTube-on.

A legjobb vírusvideók mostanában

Új videokamera YouTube feltöltőknek: Flip Mino
A videokamerák sajátos szektorát alkotják a Flip készülékei, melyek nem a maximális minőségre, hanem a legegyszerűbb megosztásra törekszenek nyomott áron. Miután a cég jelentős riválisokat kapott, előállt saját készülékének teljesen megújított változatával.

Vicces videók hálójában
A kamerás mobiltelefonok korában senki sincs biztonságban. Bárkiből könnyen nevetség tárgya lehet. Elég csak kicsit megfeledkezni magunkról, és hangosan dúdolni egy slágert. Lehet, hogy másnap már százezrek nézik az interneten a rólunk készült videót.

Youtube videók letöltése egyszerűen
A YouTube mára a legnépszerűbb videómegosztó oldal lett. Ám sokan vannak, akik nem csak online, hanem offline is nézegetnék az oda feltöltött filmeket. Nekik mutatunk néhány egyszerű megoldást.

Online videó: szórakozás, vagy bevételi forrás?
Ma már alig akad olyan weboldal ahol ne lenne jelen online videó. Cikkünkből megtudhatja mire érdemes figyelnie, ha egy minden igényt kielégítő online videó kampányt szeretne készíteni.

2007 legnépszerűbb vírusvideói

A világ legelső vírusfilmje

 

 

süti beállítások módosítása