Gyöngyszemek a remixkultúrából, videós mémek, érdekességek

TV tenor

TV tenor

Office Space - thriller verzió

2008. február 29. - nagytv2141
Épp egy irodában csücsülsz, és eleged van a főnökeidből és a "TPS-riportokból"? Akkor ez a könnyű szórakozás neked szól. Ha fogalmad sincs miről beszélek, akkor lentebb olvass tovább.

Nos, a remix-kultúra egyik régi, de számomra örökzöld remekműve a trailer újravágása, és így tulajdonképpen thrillerré hangolása.



Aki esetleg nem ismerné az eredeti Hivatali Patkányok magyar címmel forgalomban levő filmet, tegye meg. Kedvcsinálóként:

"Négy irodakukac mulatságos kalandjainak lehetünk tanúi. A majd' másfél óra alatt remek poénok szakadnak az ölünkbe: már a nyitóképsorban megkapjuk a magunkét: a járókerettel botorkáló gyalogos hamarabb úrrá lesz a közlekedési dugó okozta káoszon, mint az autóban izzadó sofőr. A film három főhőse Peter (Ron Livingston), Samir (Ajay Naidu) és Michael Bolton (David Herman) programozók egy lelketlen számítástechikai cégnél. Nap, mint nap megküzdenek a bootolás, a lemezformázás és az adatmentés nehézségeivel, majd a munkaidő végeztével szépen hazamennek. Ez az állapot a végtelenségig is eltarthatna, ha Peter kis karrierista barátnője nem venné kezébe a dolgokat."

A Hivatali Patkányok és a TPS riportok annyira a kultúra részévé lett, hogy többeket megihletett. Elnézést, de szintén csak annak lesz ez élvezetes, aki látta már a filmet.

 REEBOK reklám - OFFICE SPACE stílusban



Érdekes lenne, ha egy Terry Tate szerű figura ellenőrizné a munkatempót sok irodában.
"Outline the box thinking..."


süti beállítások módosítása