Gyöngyszemek a remixkultúrából, videós mémek, érdekességek

TV tenor

TV tenor

Mr. és Mrs. Smith - teljes film a neten, Brad Pittel és Angelina Jolieval

2008. március 14. - nagytv2141

Videókat megosztani a pillanat műfaja. Ha nem tudod lejátszani a beágyazott videót, sajnos nem én tehetek róla, sorry...

Mindent a nézettségért, ismét ebédidőre optimalizált film, amely éppen jó arra, hogy kilazítsuk a fáradt tagokat az egésznapi monitorozást megtörve, egy kis filmnézéssel.

Íme a tartalom:

Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. Minden megy a megszokott mederben addig, míg egy nap egymás meggyilkolására kapnak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, és a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol.

Ha az első két perc után túlteszed magad azon, hogy a 16:9-es képarányt könnyed eleganciával beszorították 4:3-ba, akkor - amiért talán megéri végignézni - jó angolozást kívánok a filmhez. Na jó, akció is van bőven, nem feltélen kell megijedned, ha nem tudsz angolul.

Brad és Jolie pedig tologassák a babájukat, miközben a többmillió dolláros bukottmúvit a technikának köszönhetően megkukucskáljuk, a "lopott kaja finomabb" ínycsiklandó érzéseiben bugyogva.




































süti beállítások módosítása